Obesiti atau Kegemukan

Bagaimana untuk mengurangkan berat badan tambahan tanpa kesakitan dan gembar-gembur

Seseorang individu boleh berlebihan berat badan atau kerana banyak sebab. Beberapa sebab-sebab ini termasuk makan berlebihan, mempunyai bayi dan pembungkusan pada pound yang berlebihan yang tidak diingini dan kesan sampingan dari beberapa ubat.

Ramai rakyat Amerika hari ini dikatakan gemuk. Obesiti merujuk kepada keadaan kronik di mana terdapat lebihan lemak dalam badan. Indeks Jisim Badan (BMI) yang ditemui dengan membahagikan berat badan dengan ketinggian digunakan untuk memutuskan sama ada seseorang itu berat badan berlebihan atau obes. Jika orang dewasa mempunyai indeks jisim badan 25-29 mereka diklasifikasikan sebagai berat badan berlebihan manakala orang-orang yang mempunyai indeks jisim badan 30 dan lebih diklasifikasikan sebagai gemuk.

KELEMAHAN BERAT BADAN BERLEBIHAN/ GEMUK

Beberapa kesan negatif berat badan berlebihan adalah tekanan darah tinggi, penyakit jantung, kencing manis dan artritis hanya untuk menamakan beberapa. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa secara tahunan lebih daripada 300,000 orang mati pramatang kerana berat badan berlebihan.

KURANGKAN BERAT BADAN SEKARANG DAN DAPATKAN SIHAT

Anda boleh mula menurunkan berat badan hari ini dan mengundurkan peluang anda untuk menjadi statistik. Tidakkah anda mahu menjadi sihat dan menjalani kehidupan yang panjang? Saya bertaruh jawapan anda kepada soalan itu adalah perjudian, “ya.” Nah, berikut adalah beberapa penyelesaian mudah untuk melakukannya dan mendapatkan badan yang sihat yang anda telah lama.

Bagaimana untuk mengurangkan berat badan

Berikut adalah beberapa cara mudah untuk mengurangkan berat badan tanpa semua kerja keras dan gembar-gembur tepat dalam keselesaan rumah anda sendiri:

*Minum cara anda untuk langsing anda dengan Teh Penurunan Berat Badan Tava yang mengandungi gabungan tiga jenis teh yang berbeza.
*Gunakan Tampalan Transdermal Berat Slim yang berskrin dan mudah digunakan
*Cuba Pil Diet yang mudah seperti Forza dan Fenburn yang juga berkesan kerana ia juga meningkatkan kadar metabolik;
*ThermoFuel yang direka untuk mempercepatkan metabolisme dan menyekat selera makan anda.

Semua produk yang disebutkan di atas adalah produk bertaraf lima bintang dalam keberkesanan, kelajuan hasil, kualiti bahan, keselamatan produk, maklum balas pelanggan, keputusan jangka panjang dan reputasi syarikat. Jadi cuba produk-produk ini dan anda akan dalam perjalanan anda untuk kehilangan orang-orang pound menjengkelkan cara mudah. Tidak ada kerja yang menyakitkan dan tidak ada keperluan untuk jurulatih peribadi dan peralatan yang besar.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *